Lockdown catering

door 11 nov 2020

Lockdown catering. Here we go again! Wij noemen het dan wel geen lockdown maar uw lokale cateraar ervaart dat wel zo. Het thuiswerken heeft een groot effect op de dagelijkse cateringopdrachten net zoals de maximale groepsgrootten thuis. Daarom noem ik het huidige werk toch lockdown catering. De leukste les die ik uit de vorige lockdown heb geleerd is dat er een nieuwe behoefte is ontstaan. Zowel bedrijven als particulieren maken graag gebruik van de bestelmarkt. Krop en Kool is niet de enige cateraar die daarop inspeelt. De prangende vraag die hierboven komt drijven is: waarom zouden bedrijven en  particulieren moeten kiezen voor de service van Krop en Kool?

Kies voor lockdown catering van K&K

De boxen van Krop en Kool zijn net iets anders dan de standaardboxen. Op de inhoud wordt niet bezuinigd en zoveel mogelijk producten komen uit de keuken van Krop en Kool. En bijna alles is biologisch. En lekker. Ik zou het niet serveren/ bezorgen als ik het zelf geen feest zou vinden om te ontvangen.

Leave no foodprint. Als je kiest voor lockdown catering van Krop en Kool dan kies je voor klimaatneutraal. Dat komt door de keuzes die wij maken. Het begint met de producten en verpakkingsmaterialen. Onze verlichting, ovens en koelingen werken op eigen zonne-energie. Het bezorgen doen wij met auto’s die stoten CO2 uit. Die compenseren wij.

Lockdown catering voor bedrijven

Ik denk dat Krop en Kool voor bedrijven een slimme keuze is. In overleg met de opdrachtgever nemen ik de opdracht serieus. Op basis van het bestaande aanbod maak ik een passende box voor thuiswerkers en bezorg deze onder eigen beheer op alle adressen. De opdrachtgever krijgt een bezorgschema en kan daarmee de ontvangers op de hoogte houden. Door slim te plannen worden de boxen  binnen een tijdsblok bezorgd en met zo min mogelijk bezorgkilometers. Vaak wonen de ontvangers niet allemaal in een kleine cirkel rond Utrecht maar verspreid door Nederland. Geen probleem. Krop en Kool regelt de bezorging.

Lockdown catering voor particulieren

Ik vind het erg leuk om te doen. Mensen een pakket bezorgen namens dierbaren die door quarantaine of coronamaatregelen dat zelf niet kunnen doen. Toegegeven: dat doe ik eigenlijk allen in en rond Utrecht. Anders wordt het voor de verzender veel te duur omdat het vaak om één stuk gaat. Komende periode rond de feestdagen komen er wel ophaalmomenten. Hele kerstmenu’s en verwenpakketten kunnen met name rond en tijdens kerst worden afgehaald bij onze opslaglocatie in Houten. Houd daarvoor onze instagram in de gaten!

Onze website www.kropenkool.nl wordt momenteel omgebouwd tot bestelplatform. Denk aan kerstborrels, herfstpakketten, kerstpakketten en complete kerstdiners. Zo organiseer ik deze lockdown catering in de vorm van culinaire steunpakketten.

Ook interessant

Aspergeboxen

Aspergeboxen

Aspergeboxen van Krop en Kool De aspergeboxen van Krop en Kool zijn vanaf nu weer te bestellen in onze webshop. Het heeft even geduurd voordat de Nederlandse asperges in grote...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!