0 items

Aspergeboxen

door 30 apr 2021

Aspergeboxen van Krop en Kool

De aspergeboxen van Krop en Kool zijn vanaf nu weer te bestellen in onze webshop. Het heeft even geduurd voordat de Nederlandse asperges in grote hoeveelheden van het land komen. Maar nu de koude periode echt achter ons lijkt te liggen komen er steeds meer asperges op de markt. En deze periode is voor ons altijd een feestelijke. Het is nu lente en de asperges kondigen een periode van groene rijkdom aan. De asperges zijn vanaf nu goed verkrijgbaar en zullen tot eind juni ook bij ons op de menukaart staan.

En helaas is dat nog vooral in box vorm. De lange gedekte tafels met eindeloze schalen met asperges, eitjes, krieltjes en alles wat erbij hoort slaan wij nog één keer over. Maar om wel optimaal van deze geweldige seizoensgroente te kunnen genieten hebben wij net als in 2020 een aspergebox samengesteld.

Aspergebox: dit krijg je

De aspergebox van Krop en Kool is een kant en klaar pakket. Wij hebben er alles aan gedaan om met minimale moeite thuis een volledige, klassieke aspergemaaltijd op tafel te zetten. De box is gevuld met:

  • gekookte asperges (vier per persoon)
  • gebakken krieltjes
  • Hollandaise saus
  • fijngehakte peterselie
  • fijngehakt biologisch eitje met nootmuskaat
  • een fles bijpassende Nerderlandse witte wijn

De asperges zijn gekookt en verpakt in een vacuümverpakking met een beetje van het kookvocht. Het opwarmen van de asperges doe je in de magnetron (of in een pan met wat extra water. De aardappeltjes maak je of in de koekenpan of in het eigen bakje in de oven warm en het ei en de peterselie kunnen koud worden geserveerd op het bord. Dit jaar hebben wij de beurre blanc vervangen door Hollandaisesaus. Deze gebonden saus schift niet en is daarom een beter alternatief voor de saus van vorig jaar en bovendien ook een bekende en veelgebruikte saus bij de asperges.

Onze aspergebox als relatiegeschenk

Asperges zijn een Nederlandse luxe lekkernij. En de aspergebox van Krop en Kool is daarom ook een populair relatiegeschenk. De box is verpakt en een nieuwe luxe verpakking en kan worden voorzien van een speciaal ontworpen en gedrukte persoonlijke kaart. De ontvangers van de box zijn echte geluksvogels want met minimale moeite staat hèt ultieme Nederlandse seizoensgerecht op tafel. Vergezeld van een luxe, heerlijke Nederlandse witte wijn. De boxen worden bij uw relaties thuis bezorgd op een vooraf bekende bezorgtijd. Wij bezorgen de boxen in eigen beheer en gaan uiteraard zorgvuldig om met uw gevoelige data. Wij bezorgen in overleg in heel Nederland zodat u in één keer klaar bent als de ontvangers niet allemaal in dezelfde regio wonen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact op met Krop en Kool. Wij maken graag een passend voorstel bij uw wensen.Bekijk de aspergebox van Krop en Kool in onze webshop


Ook interessant

Mee-Kook-Menu

Mee-Kook-Menu

Een coronaproof bedrijfsuitje van Krop en Kool Mist u het ook? Leuke dingen doen met uw collega’s en af en toe even wat anders doen van vergaderen op zoom? Wij hebben een...

Lees meer
De Paas Brunch Box is terug!

De Paas Brunch Box is terug!

Paas Brunch Box Hoera de Paas Brunch Box is bijna één jaar! En hoe kunnen wij dat beter vieren dan het succes van vorig jaar te gaan herhalen. De Paas Brunch Box was de eerste...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!

Pin It on Pinterest