0 items

De Paas Brunch Box is terug!

door 18 mrt 2021

Paas Brunch Box

Hoera de Paas Brunch Box is bijna één jaar! En hoe kunnen wij dat beter vieren dan het succes van vorig jaar te gaan herhalen. De Paas Brunch Box was de eerste van een groot aantal boxen dat sinds Pasen 2020 voorbij is gekomen in ons assortiment. Het is een vreemde verjaardag. Een verjaardag waarvan ik niet had gedacht (en zeker niet gehoopt)  te gaan vieren dit jaar. Want de verjaardag van de Paas Brunch Box markeert een jaar lang lockdown maatregelen.  Het verhaal van de cateraar in coronatijd is inmiddels bekend maar nog niet afgelopen. Maar het begint wel te kriebelen.

Boxen, boxen en nog eens boxen

De weg naar een leefwereld waarin wij weer mogen feesten, eten, drinken en dansen is nog lang en staat vol met boxen. En dat is heel erg fijn! Krop en Kool is een echte zakelijke partner geworden voor berdrijven en overheidsinstellingen die hun medewerkers willen verassen met culinaire cadeau’s. Met alle mogelijke thema’s hebben wij boxen bezorgd in heel Nederland en ook komende maand staan er weer een hoop op de planning. Ik ben alle opdrachtgevers enorm dankbaar voor de bestellingen. Dit was de redding van mijn cateringbedrijf. En alles begon een jaar geleden met de Paas Brunch Box! Die is vanaf nu trouwens weer te bestellen in de webshop!

Wij bezorgen de Paas Brunch Box

Het is vanaf vorige maand niet meer mogelijk om bestellingen af te halen. Onze vestiging in Houten is gesloten. En de nieuwe locatie is ongeschikt voor het afhalen van bestellingen. Daarom richten wij ons nu volledig op het bezorgen van de boxen. Tijdens het paasweekend bezorgen wij niet op zondag. Wil je een box bestellen? Vul dan als leverdag zaterdag in en wij proberen uiteraard iedereen op de gewenste tijd blij te maken met een Paas Brunch Box.

Dromen van feesten

Nog even volhouden. Het einde van het lockdownseizoen is in zicht en als het mee zit kunnun wij dromen van feesten deze zomer. De voorbereidingen voor zomerfeesten zijn achter de schermen al begonnen. De BBQ bakfiets is opgeknapt en er komen 3 nieuwe caterbikes bij. De sfeer van de tuinfeesten van Krop en Kool staat komende zomer in festivalthema…. want oh…. wat heb ik dat gemist! Denk jij ook al na over een feest deze zomer, en zou je daar wel catering voor willen inhuren? Wacht dan niet te lang met reserveren want de zomer is zo voorbij!

Shop hier direct een brunch box of doe eens gek en shop de extra luxe variant!

Ook interessant

Mee-Kook-Menu

Mee-Kook-Menu

Een coronaproof bedrijfsuitje van Krop en Kool Mist u het ook? Leuke dingen doen met uw collega’s en af en toe even wat anders doen van vergaderen op zoom? Wij hebben een...

Lees meer
Aspergeboxen

Aspergeboxen

Aspergeboxen van Krop en Kool De aspergeboxen van Krop en Kool zijn vanaf nu weer te bestellen in onze webshop. Het heeft even geduurd voordat de Nederlandse asperges in grote...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!

Pin It on Pinterest