Herfstpakketten

door 16 nov 2020

Herfstpakketten

Herfst, heerlijk

Het is onmiskenbaar herfst. Eindelijk is het aan het afkoelen en als ik uit het raam kijk zie ik dat de meeste bladeren al van de bomen zijn afgewaaid. Als ik aan de herfst denk dan denk ik aan wind tegen op de fiets. De capuchon kan afblijven want het door de wind wordt je toch wel nat. En een moeilijk te onderdrukken drang naar hartverwarmend eten en drinken. En vandaag voelt dat ook zo. Niet alleen omdat het waait en regent maar ook omdat ik deze week herfstpakketten op de planning heb staan. De herfstpakketten zijn net nieuw in de webshop en ik vind het fantastisch dat ze ook al worden besteld.

Culinair pakketbezorger

Ik ben aan het wennen aan het leven en werken met coronamaatregelen. Tijdens de lockdowns noem ik mijzelf culinaire pakketbezorger. Het bedenken en samenstellen van de pakketten is leuk en vooral heel lekker. Er komt een hoop bij kijken en vooral het proefkoken en proeven van de gerechtjes is super. Maar de leukste ervaring is toch wel het afleveren van de boxen. Of het er nu één is voor een particuliere klant of een grote groep collega’s die allemaal thuiswerken. Het is iedere keer een bijzondere ervaring om de ontvangers te verassen met een culinair pakket. Wist je trouwens dat veel bedrijven kiezen voor deze dienstverlening? Omdat Krop en Kool in heel Nederland bezorgd en makkelijk kan opschalen. En omdat Wij de pakketten volledig afstemmen op de wens van de klant. Ben je benieuwd of dit ook voor jouw bedrijf of afdeling een goed idee is? Laten we er samen even naar kijken!

Luxe boxen die herfstpakketten

De boxen van Krop en Kool zijn gemaakt met de lekkerste en meest verse seizoensproducten. En vervolgens in eigen cateringkeuken klaar gemaakt. De inhoud van de boxen is zo uniek en daarom noem ik het ook luxe boxen. Dat geldt zeker ook voor het herfstpakket. Hiervoor heb ik gezocht naar mijn favoriete producten en smaken van dit moment. En zo is de inhoud bepaald. Kastanjes, walnoten, pompoen, paddenstoelen en stoofperen.

Dit zit er in een herfstpakket

Met de walnoten maak ik robuust taartje. Dat naast verslavend lekker ook goed houdbaar is. De stoofperen maak ik met port, kaneel en steranijs. Je kan er een bijgerecht van maken, of een dessert. Of je eet ze, zoals ik dat graag doe, als tussendoortje. Met een pompoen kan je heel veel gerechten maken. Ik maak er taartjes mee en ook grillgerechten. In september en oktober maak ik er pulled pumpkin van maar in dit pakket is het soep. Pompoensoep. Dat spreekt voor zich toch? Geweldig. En dan zijn er paddenstoelen. Eindeloos veel heerlijke paddenstoelen. Ik maak er een terrine van. Met tamme kastanjes. Volgens een oud Frans recept dat ik een 2020 makeover heb gegeven. Een terrine is eigenlijk een soort paté. Vegetarisch. Met de zoete smaak van de kastanjes en cantharel en de aardse smaken van eekhoorntjesbrood en hoorn van overvloed is dit mijn mooiste ontdekking van de herfst.

Al met al is het een beste klus zo’n herfstpakket. Maar het is de moeite waard. Ben jij zelf een thuiskok, of ken je er eentje die gek wordt van thuiswerken? Dan kan je dit pakket ook als doe-het-zelfpakket bestellen. Het klaar maken van de gerechten is niet heel moeilijk en vooral geweldig om te doen op zo’n dag dat het buiten stormt en regent. Zo’n dag als vandaag.

Herfstpakketten dus. Wil jij dit proeven? Neem dan snel een kijkje in de webshop van Krop en Kool.

Direct een herfstpakket bestellen?

Ook interessant

Krop en Kool in 2023

Krop en Kool in 2023

2023: Krop en Kool’s missie Onze missie wordt ieder jaar belangrijker. Kort gezegd leg ik het altijd uit als #leavenofoodprint. Daar zit veel denkwerk en overtuiging achter maar...

Lees meer
Het wordt lente!

Het wordt lente!

Catering in de lente. ik heb er zin in, ik kan eigenlijk niet wachten. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen en de eerste feesten en zakelijke evenementen zijn al achter de...

Lees meer
Proost. Op een heerlijk 2022!

Proost. Op een heerlijk 2022!

Duurzame catering in 2022 Krop en Kool is op 1 januari vier jaar geworden. Memorabel en feestelijk maar ook heel anders dan ik mij in 2019 had voorgesteld. En zonder negatieve...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!