Een coronaproof bedrijfsuitje van Krop en Kool.
Mist u het ook? Leuke dingen doen met uw collega’s en af en toe even wat anders doen van vergaderen op zoom? Wij hebben een coronaproof bedrijfsuitje waarbij u en uw collega’s het huis niet uit hoeven maar toch een spannende en culinair verantwoord feestje kunnen vieren. Wij bieden een workshop aan onder de titel Mee-Kook-Menu.
Hoe werkt ons coronaproof bedrijfsuitje?
Het is eigenlijk heel eenvoudig. U prikt een datum voor uw coronaproof bedrijfsuitje. Wij bedenken een menu. Op basis van uw wensen en de inschatting van de kookkwaliteiten van uw collega’s. Wij stellen vervolgens een ingrediëntenbox samen en bezorgen die bij alle deelnemers. In de box zit ook een instructieblad met tips over het bewaren van de ingrediënten en een lijstje met benodigde materialen. Wij zorgen ervoor dat er geen hele specifieke materialen nodig zijn maar wel de standaard kommen, snijplanken en mixers die in de gemiddelde keuken wel terug te vinden zijn.
Ook regelen wij een QR code of een link naar ons YouTubekanaal waarop de workshop zal worden uitgezonden. U en uw collega’s kijken op een scherm mee in onze keuken terwijl een chef met jullie allemaal een menu kookt. Na het koken is het tijd om te eten en sluiten wij de uitzending af maar kunt u zelf nog nagenieten op een ander platform.
Kan iedereen hieraan meedoen?
Jazeker. Maar wij hanteren wel een minimaal aantal deelnemers. Dat is gebaseerd op het aantal deelnemende adressen. Het minimum aantal adressen is nu 20. Per adres wordt een box bezorgd met ingrediënten voor een maaltijd voor 2 personen. Dat is de standaard maar dit aantal kan in overleg naar boven worden aangepast.
Ook houden wij in de samenstelling van de menu’s rekening met diëten en zullen voor specifieke diëten een aparte box met ingrediënten en alternatieve bereidingsinstructie verzorgen.
Een voorbeeld van het Mee-Kook-Menu
De opdrachtgever is een landelijk actieve vereniging die met de leden een ledenactiviteit wil organiseren maar dat niet op de gebruikelijke manier kan doen vanwege de coronabeperkingen. Samen met de opdrachtgever hebben wij een tweegangenmenu samengesteld waarbij aardbeien en asperges in de spotlight staan. In een workshop van 2,5 uur koken 80 duo’s een heerlijk diner waarbij ook wat ingewikkelde kooktechnieken zoals meringue en hollandaisesaus maken worden toegepast.
Voor vragen tijdens het koken hebben wij een helpdesk in de vorm van een chatbox waarin je meteen wordt geholpen door bijvoorbeeld extra instructievideo’s. De echte prangende vragen worden dan door de chef in de uitzending beantwoord zodat iedereen ervan kan profiteren.
Extra genieten van onze service
Wij hebben een paar opties om nog meer te genieten van het Mee-Kook-Menu. Wij hebben namelijk de mogelijkheid om een cadeautje toe te voegen aan de box met ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan een houten snijplank waar wij uw bedrijfslogo in hebben gebrand. Of een passend wijn- of bierarrangement. Neem bij interesse contact op via dit contactformulier en wij bellen u zo snel mogelijk terug om over de mogelijkheden te praten.
Wij zijn en blijven een cateringbedrijf dat niets liever doet dan gasten een geweldig feest te laten beleven. Buiten coronatijd zijn wij een zakelijke partner voor vele kleine en grote bedrijven in Nederland. Wilt u meer weten over de duurzame catering en zakelijke dienstverlening van Krop en Kool? Kijk dan vooral ook op onze pagina over zakelijke evenementen.
Recente reacties