Vegan Festival Food met The Lemon Kitchen

Vegan Festival Food met The Lemon Kitchen

Beter een goede buur… The Lemon Kitchen en Krop en Kool zijn bijna buren. En dat is tof want wij delen veel ideen over eten en drinken en daarom hebben wij vorige week heerlijk samen gekookt. Jadis van The Lemon Kitchen is de allergrootste citroenfan ter wereld en uiteraard kwamen citroenen op tafel. Maar ook bloemkool, panko en zoete-aardappelmeel.

Ik wil graag vegan festival food maken, en dat kunnen aanbieden aan een groot publiek. Daar ging onze kookdate over. En dat is heel goed gelukt met een resultaat waar ik echt trots op ben, en graag aan de wereld wil laten proeven. De taco’s met popcorn cauliflower (Mexicaanse naam voor gepaneerde en gefrituurde bloemkool taco’s) zijn met een vegan chipotle saus echt megalekker. Helemaal plantaardig maar daar zal de verstokte vleeseter niets van merken. Alles zit er in: zoet, bitter, pittig, romig en warm.

Het recept staat op de site van The Lemon Kitchen. 

Krop en Kool wil dit aan je laten proeven op de zomerfestivals in Nederland. Wij zijn druk bezig om dat voor elkaar te krijgen. Heb jij een goed voorstel voor een  plek waar je vegan festival food wil proeven? Let me know!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X