Sla jij weleens een borrel over omdat je er niets aan vindt? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen. Wij zijn tijdens de Nationale Week Zonder Vlees bezig geweest met vegetarische borrelhapjes. En de topper van de week is….Flammkuchen. Een heerlijk simpel gerechtje dat oorspronkelijk in de Elzas is ontstaan. De basis is een dunne broodbodem die krokant wordt gebakken in de oven (of op de BBQ) die op allerlei verschillende manieren kan worden belegd. De versie die op de foto staat is belegd met crème fraiche, rode ui, heel veel champignons, rode puntpaprika en een paar stukjes brie. De plaat gaat zo in de oven. Na het bakken snijden wij kleine porties die op een prikkertje heerlijk passen bij een gezonde borrel.
Proost. Op een heerlijk 2022!
Duurzame catering in 2022 Krop en Kool is op 1 januari vier jaar geworden. Memorabel en feestelijk maar ook heel anders dan ik mij in 2019 had voorgesteld. En zonder negatieve...