Tuinfeest: een feest voor zintuigen

Tuinfeest: een feest voor zintuigen

De zomer is voor cateraars altijd de tijd van de tuinfeesten. Iedereen heeft zin om buiten te zijn en samen te genieten met vrienden en familie. Bij Krop en Kool zijn wij ook gek op tuinfeesten. Wij maken van uw tuinfeest een feest voor de zintuigen. Want geen enkele tuin is hetzelfde en zo zijn ook alle feesten anders. Wat altijd hetzelfde is, is onze ambitie om ieder tuinfeest zo mooi mogelijk te maken.

Zo maken wij een feest voor de zintuigen:

Er komt veel bij kijken, zo’n feest in de achtertuin. Want waar gaan de gasten zitten, waar moeten de drankjes vandaan komen en hoe regelen wij het eten? En wat gebeurt er als het donker wordt, of er zo’n typische zomeravond bui ineens het feest besproeid?

Van deze vragen worden wij enthousiast. Want de logistiek en aankleding van uw feest in de tuin is onze specialiteit. Mooie tenten, mooie tafels versierd met kleedjes kaarsjes en bloemen, heerlijke hapjes en sympathieke kelners die uw gasten bedienen vanaf een mooie bar. Wij helpen om van uw feest een onvergetelijke avond te maken. Uw gasten worden bediend met heerlijke kleine hapjes die ter plekke door een chef in uw tuin zijn klaar gemaakt. Als het donker wordt dan gaan de lampjes en kaarsjes aan die uw tuin romantisch verlichten. En als na de wijn en de koffie de gasten naar huis gaan zorgen wij  voor het opruimen van de resten.

Op de bar staan heerlijke biologische frisdranken gekoeld in ijswater. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende soorten smaakwater in een mooie grote tapkaraf. De wijnen zijn van duurzame oorsprong en passend bij het eten. Heerlijk die keuze, en schitterend gepresenteerd.

Uw eigen tuinfeest?

Krop en Kool maakt van uw tuinfeest een feest voor de zintuigen. Bent u benieuwd naar wat Krop en Kool kan doen om van uw tuinfeest een onvergetelijk feest te maken? Neem dan contact met ons op en wij komen graag bij u in de tuin om een plan te maken voor uw feest voor de zintuigen,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X