Duurzame catering van Krop en Kool in 2020

Duurzame catering van Krop en Kool in 2020

Door met duurzame catering van Krop en Kool in 2020! Zo het eerste jaar zit erop. En wat voor jaar. Krop en Kool is gegroeid van een idee naar een bedrijf. Een bedrijf met vaste klanten en met hele gave eenmalige projecten. En dat gaat door in 2020. Het jaar is nog maar net begonnen en de eerste grote en kleine feesten zijn alweer achter de rug.

Nu genieten wij van het winterseizoen. Hoewel er buiten niet veel van te merken is, staat de winter op de menukaarten. Heerlijke gerechten met najaarsgroenten en natuurlijk stamppotten. Die vinden gretig aftrek. Zeker in combinatie met de vega(n) vervangers van de traditionele bijlagen zoals worst en spek. Kijk maar eens naar onze duurzame BBQmenu’s  Waarvan het aanbod en de kwaliteit trouwens enorm aan het groeien is. Goed bezig dus. Samen met leveranciers en klanten maakt Krop en Kool eten en drinken ietsje duurzamer en dat voelt goed.

Wat ook goed voelt is dat wij steeds meer gebruik maken van groenten uit die buurt. Soms uit eigen moestuin, soms van bioboeren uit de buurt en vanaf nu ook van de groeten die worden gekweekt in de kas van de Koningshof, Utrechtse stadslandbouw. Allemaal groene ontwikkelingen. Wij hebben zin in een groen 2020! Wij gaan groeien met duurzame catering van Krop en Kool.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X