I’m dreaming of a green christmas.

door 16 nov 2021

I’m dreaming of a green christmas. Niet echt groen natuurlijk. Ik heb zin in sneeuw, ijs, schaatsen, ballen gooien, boom optuigen, kaarsjes aan…je kent het wel! Natuurlijk droom ik van een witte kerst. Maar omdat in het verleden behaalde resultaten wel degelijk iets zeggen over de toekomst ben ik niet super hoopvol. Tel daar de opwarming van de aarde bij op en voilà, het zal een groene kerst zijn!

Lekker groen doen!

Dus zullen we er dan maar een echt groene kerst van maken? Krop en Kool maakt dit jaar jouw vegan kerstdiner. Jawel plantaardig. Zo veel mogelijk biologisch en met Nederlandse producten. Ik heb er samen met mijn culinaire vrienden lang over nagedacht en er is een prachtig viergangen menu in de maak. Als jij een echte groene kerst wilt beleven kijk dan vooral eens naar onze kerstdiners. Wij hebben één menu in twee varianten. Vegan, oftewel helemaal plantaardig…groener wordt het niet en vegetarisch. Als je dan toch wil zondigen doe dat dan met boter, kaas en eieren.

Hoe en wat…

Over in het verleden behaalde resultaten gesproken. Vorig jaar zaten wij met kerst in een lockdown. Hopelijk blijft dat in ’22 achterwege. In ’21 hadden wij één kerstmenu en dat is zeer goed bevallen. Daarom heb ik dit jaar besloten dat Krop en Kool één menu voor de kerstdagen maakt. Maar wel met twee opties: plantaardig of vegetarisch. Je kan deze bestellen in de webshop. Bestellen kan tot 18 december. Om 22:00 gaat de digitale winkeldeur dicht en heb ik samen met mijn team de tijd om perfecte diners te maken.

De boxen worden dit jaar niet bezorgd. De boxen kunnen op 24 en 25 december worden afgehaald in onze nieuwe locatie in Bilthoven.

Ook als je het pas op 27 december gaat gebruiken is dat geen probleem. Alles wordt vers gemaakt en goed verpakt. Op de instructiekaart die erbij zit staat precies hoe alle onderdelen moeten worden bewaard. Op de instructiekaart staat ook wat je zelf nog moet doen voor de bereiding. Het is heel simpel maar uiteraard wel nodig. Het hoofdgerecht is nou eenmaal lekkerder als het warm wordt gegeten.

I’m dreaming of a green christmas, are you?

Lijkt het je wat? Een vega of vegan kerstdiner? Bestel dan snel en vooral voor 18 december jouw kerstdiner in onze webshop. En deel deze pagina met je vega(n) friends zodat wij samen Nederland een stukje groener maken en samen onze foodprint verkleinen!

Ook interessant

Thuisdineren

Thuisdineren

Thuisdineren Kan ik ook een hele maaltijd door Krop en Kool laten verzorgen? Ik kan het niet vinden op de website… Deze vraag wordt vaak gesteld. En het antwoord is altijd ja,...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!