Borrelen

door 18 mrt 2019

Sla jij weleens een borrel over omdat je er niets aan vindt? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen. Wij zijn tijdens de Nationale Week Zonder Vlees bezig geweest met vegetarische borrelhapjes. En de topper van de week is….Flammkuchen. Een heerlijk simpel gerechtje dat oorspronkelijk in de Elzas is ontstaan. De basis is een dunne broodbodem die krokant wordt gebakken in de oven (of op de BBQ) die op allerlei verschillende manieren kan worden belegd. De versie die op de foto staat is belegd met crème fraiche, rode ui, heel veel champignons, rode puntpaprika en een paar stukjes brie. De plaat gaat zo in de oven. Na het bakken snijden wij kleine porties die op een prikkertje heerlijk passen bij een gezonde borrel.

Ook interessant

Mag ik jouw vegan kerstkok zijn?

Mag ik jouw vegan kerstkok zijn?

Een echt vegan kerstdiner. Vier gangen, echte gerechten maar dan puur plantaardig. Vegan. Wij maken het, wij bezorgen het en jij hoeft het thuis alleen maar volgens de...

Lees meer
De feesttijd

De feesttijd

De feesttijd, na een half jaar... Eind juni 2021. De corona persconferentie kondigt de zomervakantie aan. Een vakantie zonder beperkingen en vol feest. En dat hebben we geweten....

Lees meer
Mee-Kook-Menu

Mee-Kook-Menu

Een coronaproof bedrijfsuitje van Krop en Kool Mist u het ook? Leuke dingen doen met uw collega’s en af en toe even wat anders doen van vergaderen op zoom? Wij hebben een...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!