Duurzame Catering

Home / Duurzame Catering
duurzame catering

Guido de Bruin

duurzame catering

Duurzame catering is verlagen van de ‘foodprint.’ Met Krop en Kool maken wij heerlijk eten en drinken zonder onze leefwereld te beschadigen. Daarom zijn onze menu’s vegetarisch en seizoensgebonden. Daarom hebben wij ‘foodbikes’ in plaats van ‘foodtrucks’ en daarom compenseren wij onze CO2 uitstoot. Eten voor de toekomst, wat een heerlijk idee!

duurzame catering

Menukaarten van Krop en Kool

Bekijk het wintermenu van Krop en Kool in de menukaart. Klik  op de link om de menukaart te openen.

Krop en Kool wintermenu

Bekijk het BBQ |VEGA| menu van Krop en Kool in de menukaart. Klik  op de link om de menukaart te openen.

Menukaart 1 Krop en Kool BBQ VEGA 2019

Bekijk het  BBQ |VEGAN| menu van Krop en Kool in de menukaart. Klik  op de link om de menukaart te openen.

Menukaart Krop en Kool BBQ VEGAN 2019

Bekijk het  zomermenu van Krop en Kool in de menukaart. Klik  op de link om de menukaart te openen.

menukaart Krop en Kool zomermenu

 

Duurzaam

Krop en Kool levert duurzame catering. Daarom is duurzaamheid altijd een bepalende factor bij onze keuzes. Of het nou gaat om inkoop, verpakkingen, afval of bezorgen. Wij kiezen altijd bewust. En omdat wij onze uitstoot compenseren is Krop en Kool klimaatneutraal. Beloofd!

Vegetarisch

Het menu van Krop en Kool is vegetarisch. En vaak ook veganistisch. Want volgens ons is dat echt duurzame catering. Wij maken met verse producten de allerlekkerste smaken. En als jij ons eten hebt geproefd, merk je al snel dat je het vlees helemaal niet hebt gemist. Beloofd!

Duurzaam bedrijfsfeest

duurzame bedrijfscatering

Is jouw bedrijf al klaar voor een duurzaam bedrijfsfeest van Krop en Kool? Van uitgebreid koffie ontvangst, een royaal lunchbuffet, een aangekelde vrijdagmiddagborrel, een gezellige bedrijfsbbq tot uitgeserveerd diner. Krop en Kool verzorgt bedrijfsfeesten en evenementen voor elk gezelschap. Denk aan openingsfeesten, jubilea, diploma uitreikingen, diners en feestavonden. Op elke mogelijke denkbare locatie. Van tenten en tafels, en van glazen tot flessen. Wij helpen graag mee om van uw bedrijfsfeest een duurzaam succes te maken.

Zoekt u een vegetarisch alternatief? Krop en Kool werkt regelmatig samen met andere cateraars om te voorzien in het vegetarisch aanbod. Met veel ‘foodfestival’  ervaring is een vega(n) kraam van Krop en Kool een succes op elk bedrijfsfeest.

Wij werken met ‘foodbikes’ zoals onze luxe koffiefiets waarmee wij met een Italiaans espressoapparaat de heerlijkste koffievariaties voor uw gasten maken. En bijvoorbeeld onze ‘bakfiets’ waarmee wij vega hotdogs en hamburgers maken. Krop en Kool helpt u graag mee met de organisatie van uw evenement.

BBQ is iets bijzonders. De eerste warme maaltijd die de mens ooit at werd klaargemaakt op een vuurtje. En dat gevoel, die geur die zit nog steeds diep van binnen in alle mensen. En daarom doen wij ook aan BBQ. Met groenten en fruit en hele stoere plantaardige producten. Wij maken nieuwe recepten en de duurzame varianten van de bekende klassiekers. Onze BBQ’s zijn lekker en makkelijk want wij serveren alle gerechtjes aan uw gasten uit.

BBQ

duurzame bbq

Duurzaame bedrijfscatering

gezonde maaltijden

Krop en Kool is uw leverancier van duurzame catering. Denk hierbij aan eenmalige evenementen waarbij u culinaire ondersteuning nodig heeft. Wij regelen de koffie, de lunch en de borrel. Is er een tent nodig? En meubilair? Geen zorgen, wij nemen het mee.

Of denk aan een gezonde lunch voor op kantoor. Van een belegde focaccia tot uitgebreid lunchpakket, Krop en Kool bezorgt dagelijks de lunch aan bedrijven in de provincie Utrecht. Kies voor ons als u zoekt naar een duurzame aanbieder. Krop en Kool werkt klimaatneutraal en met heerlijke, verse, lokale producten.

Ook voor gezonde avondmaaltijden ben je bij Krop en Kool aan het goede adres. Vanaf 5 personen bezorgen wij heerlijke avondmaaltijden bij jou op kantoor. Inclusief borden en bestek. Gezond genieten van een van onze seizoensgerechten.

Wij houden van tuinfeesten. De tijd van de tuinfeesten is zomer en wie wordt er nou niet gelukkig van de zomer? Wij helpen graag mee met het omtoveren van uw tuin in een sfeervolle feestlocatie. Met tenten, tafels en stoelen, natuurlijke houten barren en werktafels, lampjes, kaarsjes, bloemen en een  kruiwagen vol ijs en wijn. En vanaf het moment dat uw gasten binnenkomen hoeft u alleen nog maar te genieten. Wij serveren het eten en drinken aan uw gasten met passie en plezier.

Tuinfeest

duurzame bedrijfscatering

Bruiloft

Ja, ik wil. Jullie bruiloft verzorgen. Tenminste, als jullie opzoek zijn naar een duurzame cateraar die ook bruiloften verzorgt. Bij Krop en Kool hebben wij al honderden bruiloften mogen verzorgen. Maar die van jullie is natuurlijk uniek. Gaan jullie binnenkort trouwen en zoek je een cateraar om jullie daarbij te helpen? Dan zijn wij een match. Bel ons! Samen bespreken we jullie wensen en maken we samen een feest dat jullie nooit zullen vergeten.

Menukaarten Krop en Kool

Wil jij meer weten over one duurzame catering? Bel: 06-45368582

Berichten uit onze Blog

Heading

Name

Click here to change this text

X