Vegetarische BBQ

door 5 feb 2019

Vegetarische BBQ proeven van Krop en Kool. Heerlijke pulled pumkin. Onze BBQ snack van de winter. Smaakexplosies op de HAS Food Experience.


Vandaag dinsdag 5 februari gaan wij vegetarische BBQ aan de bezoekers van de HAS Foodexperience in Den Bosch laten proeven. Het is een echte winter BBQ. Wij gaan ervoor zorgen dat de begrippen ‘vegetarisch’ en ‘BBQ’ wel in één zin gebruikt kunnen worden. Met SMAAKEXPLOSIES van de BBQ.

En wat voor een smaken. Wij serveren Pulled Pumpkin die ter plekke vers gemaakt is. Wij gaan de Pulled Pumpkin serveren in een zachte pita met een verse winterse koolsla en een zoete maar turbopittige eigen BBQ saus. Yes! Smaakexplosies!

En kijk ook eens goed naar die BBQ’s. Want hier staat een echte Nederlandse BBQow. De koe is een ultime smoker. En wij laten hem lekker grazen want in deze smoker liggen alleen maar groenten. Met vandaag die hele fijne spaghettipompoenen. Kom jij ook even proeven?

Ook interessant

Tuinfeest: een feest voor zintuigen

Tuinfeest: een feest voor zintuigen

De zomer is voor cateraars altijd de tijd van de tuinfeesten. Iedereen heeft zin om buiten te zijn en samen te genieten met vrienden en familie. Bij Krop en Kool zijn wij ook gek...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!