Vegetarische BBQ proeven van Krop en Kool. Heerlijke pulled pumkin. Onze BBQ snack van de winter. Smaakexplosies op de HAS Food Experience.
Vandaag dinsdag 5 februari gaan wij vegetarische BBQ aan de bezoekers van de HAS Foodexperience in Den Bosch laten proeven. Het is een echte winter BBQ. Wij gaan ervoor zorgen dat de begrippen ‘vegetarisch’ en ‘BBQ’ wel in één zin gebruikt kunnen worden. Met SMAAKEXPLOSIES van de BBQ.
En wat voor een smaken. Wij serveren Pulled Pumpkin die ter plekke vers gemaakt is. Wij gaan de Pulled Pumpkin serveren in een zachte pita met een verse winterse koolsla en een zoete maar turbopittige eigen BBQ saus. Yes! Smaakexplosies!
En kijk ook eens goed naar die BBQ’s. Want hier staat een echte Nederlandse BBQow. De koe is een ultime smoker. En wij laten hem lekker grazen want in deze smoker liggen alleen maar groenten. Met vandaag die hele fijne spaghettipompoenen. Kom jij ook even proeven?