Het menu van de feestmaand

door 30 nov 2020

Menukaart van de feestmaand

Yes, het menu van de feestmaand is klaar. De laatste maand van 2020 is begonnen. En wij gaan alles op alles zetten om er een heerlijke feestmaand van te maken. Met complete kerstdiners, losse gerechten, geweldige cadeauboxen en gourmetschotels. Natuurlijk vegetarisch en veganistisch. Wij koken jouw duurzame feestmaand en hoe wij dat gaan doen, dat lees je op ons menu van de feestmaand.

Bekijk ons menu door op de downloadknop te drukken

Hoe werkt het?

Wil jij graag iets bestellen bij Krop en Kool? Dat wordt gewaardeerd! BEDANKT hiermee sla je twee vliegen in één klap. Ten eerste help je Krop en Kool de coronawinter door en ten tweede en veel belangrijker… je haalt heerlijk eten in huis. Kant en klaar, vers gemaakt en nog duurzaam ook. Je besteld alle producten heel eenvoudig in onze webshop.

Daar maak je een keuze uit onze producten en bedenk je wanneer je dat wil gaan gebruiken. Ons advies is om je producten te bestellen op de datum dat je het wil gaan gebruiken. Dan heb je de garantie dat alles perfect vers is en staat het niet thuis in de koelkast in de weg.

Vervolgens haal je de bestelling af in Houten. In onze opslagplaats richten wij een afhaalruimte in. Het is makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. Wil je het liever laten bezorgen? Dat kan natuurlijk ook. Maar in verband met de verwachte drukte is er we een apart bezorgtarief en maken wij een bezorgafspraak die zowel voor jou als voor ons het beste uitkomt.

Ik wil iets anders…

Heb jij andere wensen dan de gerechten en pakketten die je vind op het menu van de feestmaand? Dat kan natuurlijk. En wij gaan natuurlijk graag kijken of wij kunnen helpen met het beantwoorden van jouw vraag. Stel die dan aan ons door een contactformulier in te vullen of bel even met Krop en Kool. Uiteraard willen wij zo veel mogelijk mensen en bedrijven bedienen deze feestmaand.

Ook interessant

vegetarisch kerstdiner bestellen

vegetarisch kerstdiner bestellen

vegetarisch kerstdiner bestellen Denk jij dit jaar over een vegetarisch kerstdiner? Bestel jij dit jaar een vegetarisch kerstdiner? En heb je geen flauw idee waar je dan moet...

Lees meer
Kerstpakketten van Krop en Kool

Kerstpakketten van Krop en Kool

Kerstpakketten van Krop en Kool Yes wij hebben kerstpakketten. De kerstpakketten van Krop en Kool zijn leuk. Kleinschalig, lokaal en biologisch. Het kerstpakket is een kant en...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!

Pin It on Pinterest