Club sandwiches

Club sandwiches

Nieuw op ons menu: club sandwiches. Of zoals wij ze noemen clubs.

De clubsandwiches van Krop en Kool zijn groot en een beetje boers. De sandwiches zijn zo geprikt dat de broodjes los van de prikker ook goed te eten zijn. Let op, de clubs zijn groot. Een per persoon is voldoende. Maar mocht je  twijfelen? Voor de zekerheid doen wij er passende chips bij. DIt zijn ze:

Club Holland

Deze grote clubsandwich is een verrassende samenwerking tussen Noord-Hollandse oude kaas en Franse brie. De frisse mosterdmayonaise brengt de Franse kaas terug naar Holland. Uiteraard is de club goed gevuld met verse little gem sla en komkommer. Voor de zekerheid: groentenchips.

Club Oost |vegan|

Natuurlijk hebben wij ook plantaardige clubs gemaakt. Zie en proef deze lunchheld. De club bestaat uit brood, gegrilde pittige tofu, little gem sla, zoete aardappel, avocado. En natuurlijk zitten hier ook groentenchips bij. Vooral de gegrilde tofu samen met de zoete aardappel is een sensatie, een smaakexplosie. Die geeft Krop en Kool je in deze club.

Club Mexico |vegan|

Ben jij benieuwd hoe deze grote clubsandwich smaakt? Stel je voor gegrilde flespompoen met chipolte. Lekker rokerig en een volle smaak. De frisse little gem sla voor de balans. Heerlijk gebakken portobello met Mexicaanse salsa en tomaat. Om zeker te zijn dat je geen trek hebt na deze plantaardige reus doen wij er nog wat tortillachips bij. Fiësta.

Club USA

De Club USA heet niet voor niets USA. Bigger is better. Denk aan een flinke clubsandwich. Weinig verfijnd. Wij beleggen de club met omelet, little gem sla, zoete aardappel (beetje pittig), koriander, cheddar, wortel, limoen- chilidressing. Om zeker te weten dat je genoeg hebt maken wij de Club USA af met tortillachips. Awesome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X