Club sandwiches

door 4 mrt 2019

Nieuw op ons menu: club sandwiches. Of zoals wij ze noemen clubs.

De clubsandwiches van Krop en Kool zijn groot en een beetje boers. De sandwiches zijn zo geprikt dat de broodjes los van de prikker ook goed te eten zijn. Let op, de clubs zijn groot. Een per persoon is voldoende. Maar mocht je  twijfelen? Voor de zekerheid doen wij er passende chips bij. DIt zijn ze:

Club Holland

Deze grote clubsandwich is een verrassende samenwerking tussen Noord-Hollandse oude kaas en Franse brie. De frisse mosterdmayonaise brengt de Franse kaas terug naar Holland. Uiteraard is de club goed gevuld met verse little gem sla en komkommer. Voor de zekerheid: groentenchips.

Club Oost |vegan|

Natuurlijk hebben wij ook plantaardige clubs gemaakt. Zie en proef deze lunchheld. De club bestaat uit brood, gegrilde pittige tofu, little gem sla, zoete aardappel, avocado. En natuurlijk zitten hier ook groentenchips bij. Vooral de gegrilde tofu samen met de zoete aardappel is een sensatie, een smaakexplosie. Die geeft Krop en Kool je in deze club.

Club Mexico |vegan|

Ben jij benieuwd hoe deze grote clubsandwich smaakt? Stel je voor gegrilde flespompoen met chipolte. Lekker rokerig en een volle smaak. De frisse little gem sla voor de balans. Heerlijk gebakken portobello met Mexicaanse salsa en tomaat. Om zeker te zijn dat je geen trek hebt na deze plantaardige reus doen wij er nog wat tortillachips bij. Fiësta.

Club USA

De Club USA heet niet voor niets USA. Bigger is better. Denk aan een flinke clubsandwich. Weinig verfijnd. Wij beleggen de club met omelet, little gem sla, zoete aardappel (beetje pittig), koriander, cheddar, wortel, limoen- chilidressing. Om zeker te weten dat je genoeg hebt maken wij de Club USA af met tortillachips. Awesome.

Ook interessant

Vegan broodjes

Vegan broodjes

Vegan eten komt eraan. Overal om ons heen groeit de interesse in plantaardig eten. En Krop en Kool helpt mee. Want wij delen die interesse en zoeken telkens naar recepten die wij...

Lees meer
Nationale Week Zonder Vlees

Nationale Week Zonder Vlees

Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (11-17 maart 2019) krijg je bij iedere bestelling een gratis smoothie. Bij Krop en Kool zijn wij trotse deelnemer aan de Nationale Week...

Lees meer
Worstenbroodjes

Worstenbroodjes

Kan dat een lekker vegetarisch worstenbroodje? Ja natuurlijk! Wij maken ze vers van duurzame groenten, meel en eieren van goede oorsprong. De basis van onze worstenbroodjes is...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!