Sla jij weleens een borrel over omdat je er niets aan vindt? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen. Wij zijn tijdens de Nationale Week Zonder Vlees bezig geweest met vegetarische borrelhapjes. En de topper van de week is….Flammkuchen. Een heerlijk simpel gerechtje dat oorspronkelijk in de Elzas is ontstaan. De basis is een dunne broodbodem die krokant wordt gebakken in de oven (of op de BBQ) die op allerlei verschillende manieren kan worden belegd. De versie die op de foto staat is belegd met crème fraiche, rode ui, heel veel champignons, rode puntpaprika en een paar stukjes brie. De plaat gaat zo in de oven. Na het bakken snijden wij kleine porties die op een prikkertje heerlijk passen bij een gezonde borrel.
Krop en Kool in 2023
2023: Krop en Kool’s missie Onze missie wordt ieder jaar belangrijker. Kort gezegd leg ik het altijd uit als #leavenofoodprint. Daar zit veel denkwerk en overtuiging achter maar...