Vegetarische Catering

Home / Vegetarische Catering

Duurzaam

Krop en Kool houd van duurzaam. Daarom is duurzaamheid altijd een bepalende factor bij onze keuzes. Of het nou gaat om inkoop, verpakkingen, afval of bezorgen. Wij kiezen altijd bewust. Beloofd!

Vegetarisch

Krop en Kool is vegetarisch. En vaak ook veganistisch. Wij maken met verse producten de allerlekkerste smaken. En als jij ons eten hebt geproefd, merk je al snel dat je het vlees helemaal niet hebt gemist. Beloofd.

Bedrijfsfeest

Is jouw bedrijf al klaar voor een vegetarisch bedrijfsfeest? Of ben je op zoek naar een vegetarische toevoeging voor een groot feest? Of je nou zoekt naar een leuke foodtruck of de hele organisatie uit handen wilt geven. Krop en Kool is hoe dan ook een goede optie. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laten wij daarom maar even bellen.

BBQ

BBQ is iets bijzonders. De eerste warme maaltijd die de mens ooit at werd klaargemaakt op een vuurtje. En dat gevoel, die geur die zit nog steeds diep van binnen in alle mensen. En daarom doen wij ook aan BBQ. Met groenten. Wij zoeken naar smaakexplosies. Wij maken nieuwe recepten waar u nog lang van zult genieten. Benieuwd? Bel maar, en kom maar proeven.

Bruiloft

Ja, ik wil. Jullie bruiloft verzorgen. Tenminste, als jullie opzoek zijn naar een vegetarische cateraar die ook bruiloften verzorgt. Bij Krop en Kool hebben wij al honderden bruiloften mogen verzorgen. Maar die van jullie is natuurlijk uniek. Gaan jullie binnenkort trouwen en zoek je een cateraar om jullie daarbij te helpen? Dan zijn wij een match. Bel ons even dan kunnen we jullie wensen bespreken en maken we samen een feest dat jullie nooit zullen vergeten.

Menukaarten Krop en Kool

Bekijk het ontbijt- en lunchmenu van Krop en Kool in de menukaart. Klik  op de link om de menukaart te openen.

Krop en Kool ontbijt en lunchmenu 2019

Wil jij meer weten over vegetarische catering? Bel: 06-45368582

Berichten uit onze Blog

X