Lunchpakketten vanaf € 6,00

Lunchpakketten vanaf € 6,00

Lunchpakketten vanaf € 6,00 per persoon. Dit is ons instappakket en dat betekent niet teveel poespas. De broodjes zijn gesneden van grote focaccia’s die door onze bakker speciaal wordt gemaakt. Het is lekker luchtig brood dat zich goed laat beleggen.

Wat zit er in de lunchpakketten van € 6,00?

Het pakket bestaat uit twee belegde focaccia’s per persoon. Een broodje is belegd met jonge kaas, vegetarische ham, tomaat en komkommer. Eigenlijk een vegetarisch broodje gezond dus. Het tweede broodje is belegd met oude kaas en tomatentappende. Standaard beginnen wij ieder broodje met boter maar doen niet moeilijk als u dat liever niet heeft. U kunt ook kiezen voor olijfolie of een plantaardige smeervariant.

Naast de broodjes krijgt u er ook een glas biologisch fruitsap bij. Meestal appelsap of perensap of een combinatie. De sappen worden gemaakt van de vruchten die op de landerijen rondom onze werkplaats geoogst worden. Lekker en lokaal.

lunchppakktten vanaf € 6,00

Hoe kan ik lunchpakketten bestellen?

Onze lunchpakketten kunt u eenvoudig bestellen in onze webshop. Als u liever een andere samenstelling van de lunchpakketten wenst dan kunt u ook alles los bestellen en zo uw eigen variant samenstellen. De basispakketten kunt u trouwens ook vegan bestellen. Dan is het pakket €7,00 per persoon en u vind de samenstelling hier.

Krop en Kool: lekker duurzaam!

Post in de brievenbus. Lunchpakketten vanaf € 6,00 staat er op de flyer van Krop en Kool. In Utrecht en Houten hebben wij folders bezorgd. Lekker duurzaam denk je misschien! Dat dachten wij ook, daarom zijn de folders gedrukt op een papiersoort die is gemaakt van landbouwafval. Lekker duurzaam dus! Trouwens wij leveren de broodjes op kartonnen schalen in kartonnen doosjes. De resten mogen bij het oud papier. Door te bestellen bij Krop en Kool maakt u een duurzame keuze. Dat smaakt niet alleen goed, dat voelt ook goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X