gezonde maaltijden
gezonde maaltijden
gezonde maaltijden
gezonde maaltijden
gezonde maaltijden

Gezonde maaltijden op kantoor

Krop en Kool levert gezonde maaltijden op kantoor. Heeft u een laat overleg? Staat er overwerken op de planning? Is er een training op de zaak? En heeft u geen zin in de standaard pizza of ongezonde snack? Kies dan voor Krop en Kool catering. Wij maken dagelijks gezonde warme en koude maaltijden die wij in Utrecht en Houten gratis bezorgen op kantoor. De gezonde maaltijden bezorgen wij vanaf 5 personen. Warm of koud, op alle locaties. Heerlijk.

Welke gezonde maaltijden staan er op het menu?

Wij werken met een wisselend menu. Ieder seizoen heeft eigen producten. Onze groenten en fruit uit de moestuin en de producten die wij lokaal kunnen inkopen bepalen het menu. Rondom deze producten zoeken wij altijd weer naar nieuwe gerechten. Met de inspiratie van mooie kookboeken of recepten van bevriende chefs. De gezonde maaltijden van Krop en Kool zijn daarom altijd lekker. Wanneer u ervoor kiest om onze gezonde maaltijden op kantoor te laten bezorgen dan kiest u voor duurzame catering. Uw gasten zullen genieten. Bekijk hier het zomermenu.

Wat kan ik verwachten?

Bestel de maaltijden via onze webshop. U kiest een van de menucombinaties en kiest een bezorgmoment en plaats. Maaltijden bestelt u minimaal één dag van te voren. U betaalt vooraf via Ideal of kiest ervoor om achteraf een factuur te ontvangen. Wij nemen nadat wij uw bestelling hebben ontvangen contact met u op om het bezorgmoment definitief af te spreken. Wij komen de bestelling bij u op de gewenste tijd bezorgen. Wij leveren uiteraard volgens de HACCP temperatuurnormen. De producten die warm geserveerd moeten worden leveren wij warm aan. Wij plaatsten deze producten in een warmhouder om de kwaliteit te garanderen. Uiteraard zijn de koude bijgerechten ook op de juiste gekoelde temperatuur.

Wij leveren uw bestelling inclusief een afsluitbare krat borden, bestek en servetten. Na gebruik kunt u alle losse vuile materialen in dit krat klaarzetten. Bij bezorging spreken wij meteen het ophaalmoment af.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X