Aspergebox bestellen bij Krop en Kool

Aspergebox bestellen bij Krop en Kool

Aspergeboxen

Aspergebox bestellen bij Krop en Kool. Dat kan vanaf nu. Het aspergeseizoen is begonnen. Bij Krop en Kool houden wij van asperges. Het is een van de mooiste seizoensproducten die wij in Nederland hebben. En Krop en Kool maakt het mogelijk om deze heerlijke groenten kant en klaar te laten thuisbezorgen.

losse maaltijden

Hoe werkt het? Je kan ervoor kiezen om losse aspergemaaltijden te bestellen. Je krijgt dan gegaarde asperges (vier per persoon) en beurre blanc, een gekookt en gehakt biologisch ei, peterselie en gebakken krieltjes. Alle producten zijn in vacuümzakken verpakt. De asperges zijn verpakt in de beurre blanc. Alles is in de magnetron en of de oven eenvoudig op te warmen. Bestel de aspergemaaltijd in onze webshop.

Aspergebox

De meest luxe en complete variant is de aspergebox. Natuurlijk ook met aspgerges, beurre blanc, gebakken krieltjes, peterselie en ei. De box wordt daarnaast gevuld met Nederlandse witte wijn die past bij de asperges en de botersaus. Dit is asperges compleet. Heerlijk. U kunt de aspergebox bestellen bij Krop en Kool in onze webshop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X