Over Krop en Kool

Home / Over Krop en Kool

Van vlees naar groenten. Het verhaal van Krop en Kool

Waarom begint een pittmaster van King of The Grill een vegetarisch cateringbedrijf?

Een paar maanden geleden liet ik nog dagelijks tientallen kilo’s vlees door mijn handen glijden. Mijn naam is Guido de Bruin en ik ben de oprichter van Krop&Kool.

Ik weet het nog goed. In de zomer van 2018 was het moment dat ik dacht: “Waarom doen wij dat? Waarom dragen wij bij aan een systeem dat niet houdbaar is? Dit moet anders.” En daar ga ik mee beginnen. Mijn nieuwe beweging is een draai van 180 graden. Ik ga met groenten werken! En dat ga ik op een stoere manier aanpakken.

Met Krop en Kool geloven wij in gezond eten voor een betere wereld. Cliché? Helemaal niet. Door het dagelijks menu aan te passen leveren wij onze bijdrage. Wij zijn jouw vegetarische keuze. Krop en Kool is niet het wijzende vingertje maar de dikke duim omhoog, iedere keer dat jij voor ons kiest.

 

winter bbq

Hoe dan? Smaakmakers en Smaakexplosies. Zo noemen wij onze verse groenten en recepten. Daarmee willen wij jou laten proeven hoe lekker ons menu is. In 2019 beginnen wij met ontbijt en lunch. En komende zomer met ‘foodbikes.’

 

Nieuwsgierig? Ik kom het met plezier aan u laten proeven. Vraag vrijblijvend een proeverij aan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en aanbiedingen

Wij beschermen je privacy en delen je persoonsgegevens uitsluitend met derden die deze service mogelijk maken. Lees onze privacyverklaring.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: There is no connected account for the user 8625228270 Feed will not update.

X