Borrelen

door 18 mrt 2019

Sla jij weleens een borrel over omdat je er niets aan vindt? Daar kunnen wij ons niets bij voorstellen. Wij zijn tijdens de Nationale Week Zonder Vlees bezig geweest met vegetarische borrelhapjes. En de topper van de week is….Flammkuchen. Een heerlijk simpel gerechtje dat oorspronkelijk in de Elzas is ontstaan. De basis is een dunne broodbodem die krokant wordt gebakken in de oven (of op de BBQ) die op allerlei verschillende manieren kan worden belegd. De versie die op de foto staat is belegd met crème fraiche, rode ui, heel veel champignons, rode puntpaprika en een paar stukjes brie. De plaat gaat zo in de oven. Na het bakken snijden wij kleine porties die op een prikkertje heerlijk passen bij een gezonde borrel.

Ook interessant

Krop en Kool in 2023

Krop en Kool in 2023

2023: Krop en Kool’s missie Onze missie wordt ieder jaar belangrijker. Kort gezegd leg ik het altijd uit als #leavenofoodprint. Daar zit veel denkwerk en overtuiging achter maar...

Lees meer
Het wordt lente!

Het wordt lente!

Catering in de lente. ik heb er zin in, ik kan eigenlijk niet wachten. De eerste maanden zijn voorbij gevlogen en de eerste feesten en zakelijke evenementen zijn al achter de...

Lees meer
Proost. Op een heerlijk 2022!

Proost. Op een heerlijk 2022!

Duurzame catering in 2022 Krop en Kool is op 1 januari vier jaar geworden. Memorabel en feestelijk maar ook heel anders dan ik mij in 2019 had voorgesteld. En zonder negatieve...

Lees meer

Vegetarisch

Lokale ingrediënten

Vaak puur plantaardig

Volwaardig, gezond en lekker eten

Natuurlijk

Seizoensgebonden menukaart

Biologische producten

Klimaatneutraal bedrijf

Gastvrij

Gepassioneerde mensen

Gelukkige gasten

Trots

Mooie presentatie

Professionele mensen en methoden

Eigen stijl

Berzorging en catering van Krop en Kool

Vaker updates en tips ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de laatste acties en nieuwtjes direct te ontvangen.

Je hebt je geabonneerd, welkom bij de club!